Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові проведуть екстрений медичний форум

На екстреному медичному форумі "Якою буде медицина у Львові?" говоритимуть про розвиток трьох ТМО (територіальних медичних об’єднань) та реформування медичної галузі загалом. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"В середу відбудеться ургентний медичний форум. Відкривати його буде міністр Ляшко, я буду мати честь бути там, будуть всі наші провідні фахівці з питань медицини, депутати міської ради. Завдання – краще зрозуміти наші наступні кроки, тому що сьогодні потрібна швидка динаміка, щоб бути в топі, тут кожен день на вагу золота. Тобто є бачення всіх разом робити далі круті зміни в медицині міста. Як медичний форум в такому форматі – це перший, бо це ургентний. Але, враховуючи, що ми багато форумів починаємо і потім вони стають традиційними, думаю, медики з багатьох регіонів з радістю захочуть приїжджати кожного року до Львова на ургентний медичний форум", - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Програма форуму передбачає кілька дискусійних панелей. Розпочнуть подію міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, міський голова Львова Андрій Садовий та представник Світового банку в Україні. Також підпишуть меморандум щодо підтримки напрямків розвитку медичної галузі у місті.

"Міжнародна фінансова корпорація допомагатиме медичним закладам Львова у розвитку економічної моделі. Експерти підготували медичну реформу, яка базується на створенні трьох ТМО. Це другий етап після створення ринку медичних послуг. Участь міжнародних фінансових корпорацій та експертів, які будуть залучені до розробки економічної стратегії, є важливою у процесі розробки комплексної стратегії", - розповів міський голова Андрій Садовий.

Також під час форуму відбудеться презентація дослідження міжнародної компанії Deloitte про трансформацію медичної сфери у Львові. Цей проєкт реалізується в рамках проєкту USAID.

До обговорень запрошені експерти медичної галузі. Зокрема: Карін Багонджі –керівниця групи експертів міжнародної фінансової корпорації,  Тетяна Думенко – експертка з питань якості медичних послуг, агенція Be-it health. А також представник міністерства охорони здоров'я, НСЗУ та головні лікарі львівських лікарень. 

Форум відбудеться вже цієї середи у великій сесійній залі Львівської міської ради. З програмою форуму можна ознайомитися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ