Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові проводять екскурсії на ретро-трамваї за донат для лікарні

Гроші за квиток перераховують на обладнання для дитячої реабілітації
фото з сайту Львівської міськради. Автор - Андрій Пашковський

У Львові курсує екскурсійний ретро-трамвай. У суботу та неділю з 12.00 до 18.00 за донат від 200 гривень охочі можуть проїхатися маршрутом, послухати екскурсію про львівські трамваї та допомогти у розбудові відділення UNBROKEN KIDS.

Гроші за квиток перераховують на обладнання для дитячої реабілітації, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Квитки на екскурсійний маршрут можна придбати на площі Ринок у спеціальному наметі з написом «Смачна зупинка». Тут можна зробити благодійний внесок готівкою або грошовим переказом та отримати символічний «незламний квиток» для проїзду. Мінімальна вартість донату для дорослих – 200 грн, а для дітей – 100 грн. Екскурсія триває пів години. Трамвай курсує від площі Ринок до вулиці Коновальця, та від площі Ринок на Погулянку.

В трамваї пасажирів пригощають смачною піцою.

«Я ніколи не їздила в такому трамваї – це класно, маршрут такий лайтовий, прикольний. Немає багато на ньому корків, машин. Ну і ініціатива сама – те, що це для підтримки Unbroken – супер, молодці», – ділиться пасажирка Ольга.

Людей возять у вагоні, якому 50 років. Такі, кажуть фахівці, перестали курсувати у Львові у 2011 році.

Також усі охочі можуть долучитись до екскурсії дистанційно. Для цього необхідно придбати квиток онлайн та отримати посилання на пряму трансляцію з кабіни трамвая.

«Цей збір йде на обладнання дитячої реабілітації лікарні Св. Миколая. Ми хочемо облаштувати там дитячу реабілітацію, щоб наші українські дітки, в тому числі ті, які постраждали від війни, могли проходити лікування і реабілітацію тут у Львові. Люди долучаються до збору поступово, щодня все більше і більше. Загалом на відділення необхідно 35 мільйонів гривень. Ми оголосили публічний збір на сайті dobro.ua. Люди долучаються, ми вже зібрали 20% всієї суми», – розповів Олександр Кобзарев, виконавчий директор благодійного фонду UNBROKEN.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ