Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проводитимуться навчання для вчителів інформатики

1/2
Завтра, 16 лютого, в приміщенні SoftServe, що на вул. Садова, 2а, охочих запрошують долучитися до творення майбутнього освіти в рамках конференції: «Е-освіта». Навчання проводитимуться раз в місяць для вчителів інформатики у 20 школах міста Львова, де є мультиборди, і ще у 20 школах, куди їх закуплять.

Конференція триватиме з 09.30 до 14.00. Її завдання:

- дати учасникам розуміння тенденцій розвитку освіти, показати можливість безпосередньої участі кожного вчителя у творенні простору е-освіти у житті міста Львова та в Україні в цілому,

- дати кожному учаснику конференції інструменти для пошуку, створення та використання е-технологій у навчально-виховному процесі,

- залучити вчителів до подальшого впровадження технологічних рішень у кожній школі міста.

Мета цієї конференції - закласти підґрунтя для якісно нового підходу до поняття освіти: як до процесу гнучкого, адаптивного, сучасного та інноваційного.

У конференції візьмуть участь: Андрій Садовий – міський голова Львова; Галина Слічна - директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; Олег Березюк - народний депутат України 8-го скликання, експерт у сферах  медицини, управління, комунікації, психології, соціальної сфери та освіти; а також вчителі, що активно застосовують інформаційні технології в навчальному процесі; представники ІТ галузі та громадських організацій.

Конференція передбачає максимально насичені інформацією, мотивуючі та інтерактивні виступи; дискусійну панель, взаємний обмін досвідом і знайомства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ