Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде хакатон із реалізації проєкту ре(інтеграції) молоді ВПО

Три найкращі проєкти отримають додаткову підтримку у вигляді навчання, менторства та фінансування, необхідного для впровадження напрацьованих ідей для майбутніх ініціатив.

Протягом триденного хакатону «Задум для своїх» команди ознайомляться з результатами дослідження потреб ВПО Львівської області та на їх основі розроблятимуть інтеграційні проєкти. 

Для кого?

Команди 2–4 осіб 18–35 років, що складаються з переселенців та місцевих мешканців Львівської громади, які хочуть отримати нові знання, втілити ідею для інтеграції/співдії ВПО з місцевими мешканцями в приймаючих громадах та отримати фінансування на свій проєкт. Команда має бути готова натхненню працювати протягом трьох днів дні хакатону.

Коли: з обіду 27 січня по вечір 29 січня 2023 року

Де: Львів

Зареєструвати команду можна за покликанням до 23 січня. 

Учасникам хакатону компенсують транспортні витрати для приїзду у Львів, забезпечать проживання та харчування в дні проведення хакатону, подарують брендовані подарунки, а також організатори обіцяють створити класну атмосферу для творчості, креативності та спілкування однодумців. 

До слова, проєкт «Активна ре(інтеграція) молоді ВПО на Львівщині» втілюється ГО «Штука» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ