Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові пройде «Майстер-клас з айкідо йосінкан» для представників мас-медіа

Громадська організація «Українська Фундація Йошинкан Будо», яка створена для розвитку Айкідо, організовують для представників мас-медіа «Майстер-клас з айкідо йосінкан». Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Захід спрямований на популяризацію фізичної культури та спорту, а також дасть змогу ознайомити і долучити до занять фізичною культурою та спортом працівників мас-медіа.

Тож Українська фундація йошинкан запрошує відвідати  відкритий ознайомчий майстер-клас з айкідо йосінкан, який відбудеться 17 червня о 17:00 год. (вул. Замартинівська, 9) на базі юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ.

Як зазначають організатори, для занять айкідо вік та фізична форма не мають значення. «Система тренувань в наших додзьо побудована так, що займатись айкідо зможе кожен», - додають організатори.

Контакти організаторів – 063 307 00 00  та 097 752 60 01.

«Наше управління прагне залучати до занять фізичною культурою та спортом якомога більше людей, а цю ініціативу ми прийняли із задоволенням та надіємось на активне залучення працівників мас-медіа», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ