Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові приїжджі цигани напали на активістів та чинили опір поліції

Фото: Гал-інфо
Фото: Гал-інфо
Група осіб, яка займається грабежами в центрі Львова. Фото з ФБ
Група осіб, яка займається грабежами в центрі Львова. Фото з ФБ "Л.О.В.Ц.І."
1/2
Учора, 7 лютого, ввечері стався черговий інцидент із приїжджими циганами, які грабують людей у Львові. Про це сьогодні, 8 лютого, під час прес-конференції в прес-центрі Гал-інфо розповіла координаторка об'єднання «Л.О.В.Ц.І» Роксолана Лісовська.

Нагадаємо, що напередодні, понеділок 5 лютого, група приїжджих циганів, які живуть з грабунку людей у Львові, напала на двох активісток та погрожували їм ножем. За словами Роксолани Лісовської, учора ж активісти знайшли цю групу та викликали поліцію для їх затримання, адже одна із постраждалих дівчат впізнала своїх кривдників в обличчя.

У центрі Львова цигани погрожували дівчатам з групи Л.О.В.Ц.І. ножем

Як зазначила Роксолана Лісовська, навіть у присутності поліції зловмисники поводилися агресивно і погрожували їй.

«Вони поводяться дуже агресивно. Мені у присутності поліції погрожували. Одна із цих жінок сказала мені, що мене приріжуть. Вона вдарила мене і почалася сутичка. річ у тому, що у процесі затримання вони навіть напали на поліцейських. Тобто вони напали на патрульних, які намагалися посадити їх в машину. Вони не підкоряються закону. Я не посміла б навіть голос на патрульних підвищити, бо я поважаю закон. А вони так поводяться, бо не поважають ні що і ні кого», - сказала вона.

Роксолана Лісовська повідомила, що написала заяву у поліцію. Зловмисників привезли до райвідділку, але згодом відпустили.

«Наша поліція готова допомогти, але законодавство тримає їхні руки зв’язаними. Потрібно змінювати закон, щоб поліція могла щось вдіяти», - зазначила акивістка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ