Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розкажуть «Секрети якісної освіти»

У неділю, 15 травня, о 19:00 у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17, відбудеться відкрита дискусія для молоді «Секрети якісної освіти?». О. Андрій Зелінський, Олександра Коваль, Ярослав Рущишин та Лілія Боровець поділяться своїми рецептами якісної освіти, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На фоні чималих нарікань на освіту в України, учасники зустрічі спробують шукати можливостей та нагод для розвитку особистості.

Важливим елементом дискусії є можливість долучитись кожного учасника, не лише запрошених гостей.

Ярослав Рущишин - втілює у собі особливий тип львівського бізнесмена. Його, власника 9 фабрик на Західній Україні, можна зустріти за кермом байка чи на велосипеді. Між ризиками і несвободою обирає ризики. Хоче бачити Львів подібним до Оксфорда та Кембриджа, тож закликає інвестувати в освіту та культуру.

о. Андрій Зелінський - священик Української греко-католицької церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», військовий капелан.

Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ. Основні сфери наукових інтересів та напрямки пасторальної діяльності: християнська духовність у контексті сучасної культури, ідеологія національної безпеки та задоволення духовних потреб військовослужбовців. З червня 2014 р. бере активну участь у забезпеченні духовною підтримкою українських військових у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, у Пісках, Дебальцевому та під Маріуполем Донецької області.

Член ініціативної групи та Ради наставників Української Академії Лідерства.

Лілія Боровець - співзасновниця Центру інноваційної освіти та проекту "Дія в Україні", учасниця спільноти GlobalShapers. Має досвід управління неприбутковою організацією - випускниця AIESEC у Львові, а також має 3-річний досвід у PR та комунікаціях. Завершила навчання у LvBS на програмі з Інновацій та Підприємництва, вища освіта - юрист-міжнародник ЛНУ. ім. Івана Франка. Брала участь у ряді програм у рамках YouthinAction - молодіжні обміни в понад 10 країнах світу, учасниця DAAD програми "Право та Бізнес", EuropeanStudyDays та ін. Цікавиться поведінковою психологією, інноваціями, формуванням середовищ.

Олександра Коваль - співзасновниця «Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів» є президентом ГО «Форум видавців» й організатором Національного книжкового «Форуму видавців у Львові».

Олександра Коваль - автор численних публікацій в ЗМІ, що стосуються українського книжкового ринку, підтримки та розвитку читання, член колегії міністерства культури, національної комісії ЮНЕСКО та експертної групи з розробки стратегії розвитку культури України.

Вхід вільний.

Реєстрація: http://goo.gl/forms/5vssb4ePk9

Організатори: Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, Холдинг емоцій «!Fest», Львівська бізнес-школа. Співорганізатор: Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ, Соціальна ініціатива «Хтось не зробить». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ