Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові розпочалась конференція United for Justice – «Об'єднані заради справедливості»

Львів став дипломатичною та юридичною столицею вільного світу. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Це своєрідний «юридичний Рамштайн» за участю генпрокурорів світу, що має на меті об’єднати зусилля для притягнення росії до відповідальності за скоєні злочини.

«Окупанти, до яких не дістануться ЗСУ, відповідатимуть перед прокурорами у Гаазі. Юридичний Рамштайн у Львові! На найближчі два дні Львів став дипломатичною та юридичною столицею вільного світу.

Радий вітати президента Латвії Егілса Левітса та президента Володимира Зеленського, а також інших високоповажних гостей, які з усього світу приїхали до Львова, щоб провести конференцію United for Justice — Об'єднані заради справедливості.

Ми зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб притягнути росіян до відповідальності за їхні злочини. Викрадення наших дітей, їхнє примусове перевиховання, заборона говорити рідною мовою і називати себе українцями — це злочини, які не мають виправдання. Не мають прощення й інші звірства росіян: воєнні та сексуальні злочини, вбивства і грабунок цивільних, злочини проти екології й проти тварин.  Все це — геноцид української нації, котрий недоімперія здійснює вже більше року.

Символічно, що конференція про міжнародний трибунал для росіян триває у Львові. В нашому місті виростав і навчався Рафал Лемкін — міжнародний правник і автор терміну "геноцид". У 1953 році Лемкін написав статтю «Про радянський геноцид в Україні». За геноцид 1932-33 років ніхто покараним не був. Можливо, тому ми знову є свідками чергового геноциду українського народу, котрий провадить московська імперія.

Окупанти, з якими не встигнуть поквитатися наші ЗСУ, обов'язково отримають свої вироки від прокурорів в Гаазі! United for Justice!», - написав мер Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ