Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові розпочався міжнародний турнір з настільного тенісу Кубок Анатолія Строкатова

У Львові у спортзалі ДІПМ «Містопроекту» (вул.. Чупринки, 71) розпочався міжнародний турнір з настільного тенісу Кубок Анатолія Строкатова.

Престижний турнір, участь у якому візьмуть різні категорії спортсменів, відбувається за підтримки управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради і проходить у місті Лева уже вдесяте.

Під час урочистого відкриття турніру, яке відбулося сьогодні, 29 серпня, начальник управління молоді та спорту ЛМР Антон Нікулін привітав усіх учасників турніру та побажав кожному з них продемонструвати бажаний результат та покращити власний рейтинг. Окрім того, Антон Нікулін спільного з головою НОК України у Львівській області Юрієм Турянським, Роман Хім’яком, начальником управління фізичної культури та спорту ЛОДА, Віталієм Синчуком, президентом федерації настільного тенісу Львівської області, а також легендарним Антолієм Строкатовим нагородив кращих спортсменів у молодших вікових категоріях, змагання яких розпочалися в перший ігровий день турніру, а саме у вівторок, 28 серпня.

Уже традиційно у Кубку Анатолія Строкатова візьмуть участь юнаки та дівчата різного віку, дорослі спортсмени, ветерани, а також окремо відбудуться змагання і серед журналістів. Особливо цікавим обіцяє стати дорослий віп-турнір, участь у якому візьмуть відомі дорослі спортсмени. Що цікаво, позмагатися у віп-турніру зможе кожен бажаючий. Престижний міжнародний турнір з настільного тенісу триватиме у Львові до другого вересня.

Антолій Строкатов народився 10 березня 1955 року в місті Львові, майстер спорту міжнародного класу з настільного тенісу; упродовж 15 років успішно виступав у складі національної збірної команди колишнього СРСР, багаторазовий чемпіон та призер європейських й світових чемпіонатів, 12-разовий чемпіон СРСР, упродовж 1972-1976 років не програв в СРСР жодного турніру з настільного тенісу, найтитулованіший спортсмен в історії українського настільного тенісу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ