Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові розпочався опалювальний сезон

Львівські міські комунальні підприємства “Львівтеплоенерго” та “Залізничнетеплоенерго” розпочали опалювальний сезон. Усі котельні, бойлерні – на стадії запуску. Про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі ЛМР.
 ТЕЦ – 1 працює з учорашнього вечора, тому мешканці Сихівського житлового масиву відчули тепло в оселях вже сьогодні зранку.
Тепло підведене до усіх будинків міста, які виконали графіки погашення заборгованостей на 95-100% -  це 70% житлового фонду.
 У понеділок, відповідно до розпорядження міського голови, розпочато опалення приміщень дитячих та пологових відділень медичних закладів Львова: пологового будинку №1 на вул. Мечникова, 8, пологового відділення комунальної 3-ї міської клінічної лікарні на вул. Рапопорта, 8, комунальній міської дитячої лікарні на вул. П. Орлика, 4, дитячого відділення ММО «Фтизіопульмонологія» на вул. Замарстинівській, 74, Будинку дитини №1 на вул. Комаринця, 3, Дитячого будинку №2 на вул. Антоновича, 117, відділення патології новонароджених 8-ї міської лікарні на вул. Навроцького, 23, дитячого тубсанаторію на вул. Антоновича, 80.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ