Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові розвиватимуть ветеранський спорт

Під час чергового засідання комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків Львівської міськради, депутати одноголосно підтримали програму розвитку спорту військовослужбовців, ветеранів війни та адаптивного спорту, яка діятиме упродовж 2024-2026 років.

Йдеться про масовий спорт, спорт вищих досягнень, ігрові види спорту для осіб з інвалідністю, а також види спорту, які входять у програму міжнародних спортивних змагань "Ігри Нескорених", розповідає голова комісії, депутатка фракції "Європейська Солідарність" Лейла Мелесова-Вальчак.

«Ми одноголосно підтримали цю важливу програму. Завдяки такій важливій ініціативі буде змога забезпечити військовослужбовців, ветеранів війни та осіб з інвалідністю систематичними фізичними тренуваннями. Крім того, відбудуться спортивно-масові заходи, тренінги, майстер-класи, а також різноманітні зустрічі, конференції тощо. 

Також, ми зможемо покращити матеріально-технічну базу для забезпечення військовослужбовців, ветеранів війни, осіб з інвалідністю, тренерів-викладачів належним спортивним інвентарем та обладнанням. Ми вдячні нашим Захисникам за незламність та самовідданість. Цінуємо кожного та кожну. Ви воїни, якими українці пишатимуться в усі часи»,- зазначила голова комісії.

Додамо, учасниками програми є:

  • Військовослужбовці, які отримали поранення, травми або захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій з 13.04.2014.
  • Мешканці Львівської міської територіальної громади, які виявили бажання вступити в сили безпеки та оборони України.
  • Особи з інвалідністю, які отримали поранення, травми або захворювання внаслідок збройної агресії російської федерації проти України або з інших причин.
  • Тренери-викладачі, інструктори, реабілітологи, медичні працівники, психологи та інші фахівці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ