Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одному з районів Львівщини запрацювала служба перевезень для людей з інвалідністю

Як повідомила Гал-інфо прес-служба Мостиської міської ради у територіальному центрі соціальних обслуговувань запрацювала служба перевезень людей на візках. Відтепер люди з інвалідністю абсолютно безкоштовно зможуть потрапити до лікарні чи будь-якої іншої установи.

Транспортні соціальні послуги безкоштовно надаватимуть людям, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні спеціально обладнаних автомобілів.

Для отримання соціальної послуги з перевезення потрібно зареєструватись у диспетчера територіального центру Мостиської міської ради вул. Грушевського, 1 та надати наступні документи:

  • письмову заяву про необхідність отримання послуги;
  • копія документа, що посвідчує особу; (ксерокопія паспорта);
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • копія довідки або посвідчення про встановлення групи інвалідності (за наявності); (довідки МСЕК);
  • медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі (потребу в транспортному перевезенні спеціалізованим автомобілем); якщо немає посвідчення про встановлення групи інвалідності, крім вищевказаних документів до заяви додають рішення сесії щодо надання їм послуги служби перевезень.

Додамо, що пакет документів потрібно надати лише один раз перед першим замовленням послуги, для створення особової справи. Всі наступні замовлення послуги відбуватимуться безпосередньо через телефонний дзвінок.

Щоб замовити послугу,  треба зателефонувати за номером 4-16-82 або 0975426229, 0680556726  та вказати дату та час, власну адресу, а також адресу, куди потрібно їхати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ