Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові школярі агітують ставати пожежниками

У новому році науково-педагогічний персонал і курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності продовжили широкомасштабну профорієнтаційну, інформаційно-роз’яснювальну роботу серед Львівських школярів, –повідмила прес-служба ЛДУ БЖД МНС.

 

Майбутні рятувальники від початку навчального року опікуються безпекою дітей. Для школярів проводять цікаві та пізнавальні заняття, демонструють навчальні фільми та сюжети про роботу рятувальників, знайомлять з пожежно-рятувальною технікою, навчають правильно діяти в екстремальних ситуаціях та виховують правову культуру з питань безпеки життєдіяльності.

 

«Під час таких занять ми акцентуємо, що безпека людини в першу чергу залежить від її особистих дій, фізичних, психологічних можливостей, а головне, досвіду й умінь. Окрім наших курсантів до цієї роботи залучені фахівці Університету та підрозділів пожежно-рятувальної служби Львівщини. Це дозволяє охопити більшість загальноосвітніх закладів Львова та області», - зазначив речник Університету Антон Крук.

 

Часто школярі приходять в навчальний заклад, ознайомлюються з навчальною та науковою базою, життям та побутом курсантів і студентів, умовами навчання.

 

В комплексі така робота озброює дітей елементарними знаннями з питань безпеки життєдіяльності, зводить до мінімуму загибель та травмування під час реальної надзвичайної ситуації та, зрештою, популяризує професію рятувальника.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ