Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сім’я всиновила 13-річного хлопця

Напередодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про створення ще однієї прийомної сім'ї. Відтак, 13-річний хлопець, позбавлений батьківського піклування, матиме маму, тата та старшого брата. Про це інформує ЛМР.

В управлінні «Служба у справах дітей» Львівської міської ради розповіли, що досі хлопець перебував у центрі соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні».

«У нас особливий привід для радості. Адже це хлопець-підліток, а дітей такого віку не так охоче приймають у родини, як маленьких. А підлітки також дуже потребують любові, турботи та родини. Не бійтесь прийняти у своє серце дійте трішки старшого віку, адже вони так сильно чекають на маму і тата», – каже Володимир Фридрак, керівник управління «Служба у справах дітей» міста.

Ця прийомна сім'я стала уже 17 у Львівській громаді. Також функціонують 11 дитячих будинків сімейного типу, де виховується 74 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Охочих подарувати дітям родинне тепло, запрошують звертатися в управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради за телефоном: +38 (032) 297-58-83.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ