Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові склали 6 протоколів щодо порушень карантину

Як повідомляють 1 липня у департаменті житлового господарства та інфраструктури, впродовж 30 червня моніторингові групи обстежили 225 об'єктів, дали 37 попереджень та склали 6 протоколів щодо закладів, які мали порушення правил безпеки.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

ʺЗ 12 червня ми запровадили дещо інший режим роботи цих моніторингових груп — вони працюють у дві зміни: з 9 до 16 год. та з 16 до 22 год. Вони здійснюють контроль за суб'єктами господарювання щодо дотримання карантинних норм. Це стосується продуктових, продовольчих та непродовольчих ринків, великих супермаркетів тощо. Ми розуміємо, що на вході в супермаркет має стояти людина, яка здійснює термометрію, мають бути забезпечені дезінфікуючі засоби, одноразові рукавички тощо. Керівники мають нести персональну відповідальність за організацію роботи. Мешканці повинні слідкувати за дотриманням цих правилʺ, — зазначила очільниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусу, заступниця міського голови Галина Слічна.

Раніше міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо посилення роботи моніторингових груп для перевірки суб'єктів господарювання та міського транспорту на дотримання всіх карантинних заходів. Рейди проводять щодня у посиленому режимі.

Якщо Ви стали очевидцем порушень, телефонуйте та повідомляйте про це поліцію за номером ʺ102ʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ