Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сьогодні утилізували майже 200 літрів контрабандного алкоголю

Сьогодні, 23.11.2018, згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, проводилась утилізація алкогольних виробів, які у встановленому порядку перейшли у дохід держави та термін дії яких закінчився. Шляхом зливання в очисні споруди м. Пустомити знищено 50 л пива та 132,75 л вина – загалом на 11 318,28 грн.

В очисні споруди злили майже 200 літрів алкогольних напоїв

Знищення відбулось за участі членів комісії, до складу якої увійшли представники Львівської митниці ДФС, Львівської міської ради, ГУ ДФС у Львівській області. Також за процесом утилізації спостерігали представники громадських організацій.

Цей товар працівники Львівської митниці ДФС свого часу вилучили при спробі незаконного переміщення через митний кордон України.

Упродовж останнього часу згідно з протоколами засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном утилізовано майже 2 тонни неякісної або небезпечної продукції, понад 37 000 пачок сигарет різних марок та 430 банок жувального тютюну.

Також згідно з протоколом засідання постійної комісії Львівської митниці ДФС з розпорядження майном, наступного тижня у Києві утилізують лікарські препарати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ