Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові стартує громадська кампанія “Стоп наркотик”

6 лютого, громадські організації спільно з Патрульною поліцією у Львівській області розпочали Інформаційно-профілактичну кампанію "Стоп наркотик". Дана ініціатива спрямована на протидію наркообігу у місті Львові.

Є проблема – є реакція! Патрульна поліція спільно з активістами ініціювала заходи на протидію вуличним написам, що популяризують вживання наркотичних речовин. Досить часто написи являють собою відкриту рекламу сайтів, на яких можна придбати наркотики. Отримати їх досить просто, і покупцями можуть стати навіть школярі. Саме тому протидія такій формі наркообігу важлива!

Полтава, Київ, Львів, а невдовзі Одеса – і це тільки початок. У рейдах беруть участь інспектори патрульної поліції, працівники управлінь протидії наркозлочинності, представники громадських організацій та волонтери з числа учнівської молоді і спортсменів. Моніторингові групи не обмежуються зафарбовуванням настінної "реклами", але й залишають інформаційні повідомлення у вигляді стікерів з адресами і контактами консультаційних центрів, де наркозалежним або їх рідним нададуть допомогу.

Кожен може прийняти участь! Звертайте увагу на графіті чи написи на стінах будинків та повідомляйте поліцію про заборонену наркорекламу.

Зробімо наші вулиці безпечнішими разом!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ