Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Е-квиток у Львові: пільговикам необхідно пройти верифікацію даних

Для отримання пільгового е-квитка у Львові пільговикам необхідно буде зареєструватись в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб. Про це сьогодні, 24 квітня, під час брифінгу повідомив Сергій Журбенко, начальник відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП "Львівавтодор".

"Вже цьогоріч ми починаємо практичні кроки з монтажу автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квиток).

Натомість пасажири, які мають право на пільгу на проїзд у транспорті повинні бути зареєстровані у Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільгу.

Коли система запрацює повністю, для пасажирів, які мають право на пільгу, вже не достатньо буде тільки посвідчення. Потрібно буде зареєструвати свою поїздку. Для цього ми дамо безкоштовно кожному персональну транспортну картку, які потрібно буде при кожній поїздці прикладати до спеціального зчитувача-валідатора, що будуть розміщені біля всіх вхідних дверей у трамваях, тролейбусах та автобусах.

Але основною умовою видачі такої картки буде наявність даних про пасажира в Єдиному реєстрі, який ведуть органи соціального захисту", розповів Сергій Журбенко, начальник відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП "Львівавтодор".

Також варто зазначити, що за словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, коли запрацює система е-квитка у Львові посвідчення перестануть надавати право пільгового проїзду, а громадяни, які не є мешканцями Львова будуть позбавлені права пільгового проїзду у місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ