Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала IV міжнародна виставка «Осінній салон» «Вища освіта – 2016»

Сьогодні, 11 листопада, у Львівському палаці мистецтв відкрили ІV Міжнародну виставку «Вища освіта — 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. Повідомили організатори.

З привітальним словом до учасників та відвідувачів звернулася директор Міжнародного освітнього центру Галина Бохонко, яка зазначила, що кожен абітурієнт зараз робить важливий вибір у своєму житті. «Ви обираєте навчальний заклад, ви обираєте професію. Наша виставка покликана допомогти Вам зробити цей вибір правильно і свідомо».

 Володимир Коруд, віце-президент Львівської торгово-промислової палати привітав всіх привітав всіх учасників виставки і подякував за участь. «Наша виставка не вражає масштабами, але вона упокорює кількістю інтелекту на квадратний метр. Те, що наш інтелект працює на оборону не тільки України, а й всієї Європи, це означає, що ми переможемо». Він відзначив Морехідне училище ім. О. І. Маринеска НУ «Одеська морська академія» та Харківський національний університет повітряних сил ім. І. Кожедуба.

Заступника директора департаменту освіти і науки ЛОДА Ігоря Гайдука побажав учасникам знайти абітурієнта, а абітурієнтам –свій вищий навчальний заклад. Він зазначив, що дуже багато абітурієнтів зараз здобувають освіту у ВНЗ університетів Він також зауважив, що зараз дуже добре мати якісну освіту і працювати на благо своєї країни.

Ольга Браницька, провідний спеціаліст сектору освітньої політики управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР зауважила, що проведення виставки- це гарна нагода відкриття для себе можливостей навчання у вітчизняних і закордонних ВНЗ. «Це відкриває нові шляхи нашій молоді здобувати гідну і якісну освіту», - зауважила пані Оксана. 

Відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з особливостями вступних компаній як вітчизняних навчальних закладів, а й вишів Польщі, Канади та Словаччини.

Нагадуємо, що виставку організовує Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Управління освіти Львівської міської ради та Департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації.  

Виставка працюватиме: 11.00-17.00 (п’ятниця), 10.00-17.00 (субота).

Презентуватимуть свою діяльність більше 25-ти українських та закордонних закладів. 

Серед закордонних навчальних закладів: Вища школа економіки та інформатики в Кракові, Вища школа права і адміністрації,Вища школа фінансів та управління в Варшаві, Лодзький університет, Університет Марії Кюрі-Склодовської, Ягеллонський університет у Кракові.  

Серед український навчальних закладів: Львівський національний аграрний університет, Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Міжнародний освітній центр, Морехідне училище ім. О.І. Маринеска НУ "ОМА",Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та інші.

Цьогоріч у програмі Виставки заплановано презентації навчальних закладів, програми обміну студентів та учнів, проведення майстер-класів з вивчення іноземних мов. 

Довідка.

Міжнародний освітній центр створений з метою інформування українських абітурієнтів про навчальні можливості за кордоном, розширення доступу до здобутків сучасної світової освіти. Ми прагнемо, щоб українська молодь отримала міжнародний освітній досвід, який успішно буде використаний для розбудови України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ