Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував екологічний форум: які питання порушили

Lviv Eco Forum щорічно збирає фахівців для обговорення нагальних проблем у сфері водного господарства та напрацювання рішень, які відповідають європейським правилам та стандартам.

Про це повідомляють у Львівькій ОДА. 

Серед найактуальніших тем на сьогоднішньому форумі є:

  • виявлення кризових явищ в галузі водопровідно-каналізаційного господарства та шляхи їх подолання, залучення необхідних інвестицій;
  • робота міжнародних гуманітарних організацій щодо підтримки підприємств та реалізація положень Закону України «Про відновлення та очищення стічних вод» як шлях до впровадження Директиви Ради 91/271/ЄЕС «Про очищення міських стічних вод».

Учасниками заходу є профільні фахівці, керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України, представники влади, партнерських асоціацій, бізнесу та науки, іноземні колеги.

Участь у форумі взяла т.в.о директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Оксана Війтик.

«Цьогорічний Форум став платформою для обговорення широкого кола вкрай актуальних питань сьогодення: від змін в законодавстві, приведення його до європейських норм, економічно обґрунтованого тарифоутворення, залучення фінансування для відбудови об’єктів галузі до реформування екологічних фінансів» - зазначила Оксана Війтик.

В межах заходу представлена також виставка інноваційних технологій, до якої залучені виробники і постачальники технологій та обладнання для очищення питної води і стічних вод, автоматизації технологічних процесів, збереження енергетичних ресурсів, транспортування води, новітніх екологічних рішень для промисловості та домогосподарств.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ