Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував Lviv Eco Forum

фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
фото - пресслужба ЛОДА
1/4
У Львові стартував Lviv Eco Forum-2021, який найближчі два дні буде майданчиком для обговорення найактуальніших та найгостріших екологічних питань.

Про це інформує пресслужба Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Форум сприятиме обміну досвідом між країнами та налагодженню ефективного діалогу з учасниками водного ринку, презентує шляхи розвитку суспільства, що знижує свій негативний вплив на довкілля, зменшуючи використання ресурсів та відходів, керуючись принципами сталого розвитку, зокрема, під час форуму учасники обговорять:

  • водну стратегію України, 
  • стратегію розвитку систем питного водопостачання та централізованого водовідведення, 
  • реалізацію інвестиційних проєктів водного сектору для досягнення найвищих екологічних показників, 
  • важливість управління відходами, зокрема організацію роздільного збору органіки,
  • досвід інших країн у налагодженні системи поводження з ТПВ.

У церемонії відкриття заходу взяв участь заступник голови Львівська обласна державна адміністрація Юрій Бучко, який виступив з вітальним словом та зазначив, що 2021 рік для України багатий на визначні події екологічного спрямування, зокрема, у червні за ініціативи Президента України відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Екологія», а сьогоднішній Lviv Eco Forum 21 є його логічним продовженням. Заступник голови облдержадміністрації акцентував, що проведення такого роду заходів є вкрай необхідним, адже вони спрямовані на попередження та вирішення екологічних проблем і є найкращим форматом для обміну досвідом, думками, ідеями у різних секторах екологічного спрямування.

Також нагадуємо, що у суботу, 25 вересня, усіх охочих запрошують на Фестиваль води та день відкритих дверей ЛМКП  Львівводоканал (вул. Зелена, 64), що присвячені 120-річчю підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ