Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові створять регіональний інвестиційний фонд

У Львові створять регіональний інвестиційний фонд. Про це йшлося під час зустрічі начальника головного управління економіки Львівської облдержадміністрації Миколи Вознюка з Координатором Комітету з регіональної політики Ради підприємців України при Кабінеті Міністрів України Олегом Лиховидом. Повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
На думку останнього, такий інвестиційний фонд є ще одним зі способів залучення фінансових інвестицій в регіональний бізнес. Фонд фінансуватиме пріоритетні інвестиційні проекти області визначені комісією з числа представників влади та фахівців. Наповнюватиме фонд кошти іноземних інвесторів через Європейський Банк Реконструкцій та Розвитку.
Окрім того, високопосадовці досягнули домовленостей щодо підготовки та підписання «Меморандуму про співробітництво та координацію дій між Львівською облдержадміністрацією та Асоціацією «Укрконсалтінг» у сфері залучення інвестицій».
За словами Миколи Вознюка, це теж сприятиме пошуку та залученню інвесторів, сприятиме діяльності обласної ради із залучення і захисту інвестицій при голові облдержадміністрації, презентації інвестиційних можливостей регіону на міжнародних інвестиційних форумах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ