Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові та області троє дітей травмувались у ДТП

Протягом 12 квітня у Львові та області сталося одразу три дорожньо-транспортні пригоди, під час яких неповнолітні пішоходи потрапили під колеса автомобілів та отримали тілесні ушкодження. Повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, 12 квітня о 8.20 годині у Львові на вулиці Коновальця, 68 водій автомобіля «Тойота», 26-річний житель Львова, скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода, восьмирічного львів’янина, учня 3-го класу СЗШ №76.

Попередні причини ДТП - хлопчик несподівано вийшов на проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Унаслідок автонаїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження (струс головного мозку, забій лобної ділянки, забій лівого коліна) та був госпіталізований у хірургічне відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні, що на вулиці П.Орлика.

Того ж дня, 12 квітня, о 18.00 годині у Львові на перехресті вулиць Матейка-Рилєєва водій автомобіля «Фольксваген Т5», 26-річний житель міста Ужгород, скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода, дев’ятирічного львів’янина, учня 3-го класу СЗШ №5.

Попередні причини цієї ДТП – порушення водієм автомобіля Правил дорожнього руху, який перед початком руху заднім ходом, не переконався у безпеці щодо інших учасників дорожнього руху.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження (забій правого стегна) та після огляду у Львівській міській дитячій клінічній лікарні на вулиці П. Орлика був відпущений додому.

Крім того, 12 квітня о 16.00 годині у місті Червоноград на вулиці Шевченка водій автомобіля «Мазда», 31-річний житель Червонограда, скоїв наїзд на пішохода, п’ятирічного місцевого жителя.

Попередні причини ДТП – перевищення водієм автомобіля безпечної швидкості руху.

У результаті автонаїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження (струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забійна рана лівої тім’яної ділянки голови, забійна рана правого колінного суглобу) і був доставлений у Червоноградську центральну міську лікарню.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ