Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові та області всі дільниці відкрились вчасно

За інформацією Поліції Львівської області, 21 липня усі виборчі дільниці відкрились вчасно та, станом на дев’яту годину ранку 21 липня, працюють у звичному режимі.

На території міста Львова та області налічується дванадцять окружних виборчих комісій та 2135 виборчих дільниць. Усі вони відкрились вчасно та працюють у звичному режимі. На усіх виборчих дільницях правоохоронці забезпечують публічний порядок.

Нагадаємо, на Львівщині до охорони публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час позачергових виборів до Верховної Ради України залучено більше п’яти тисяч правоохоронців. Спільно з працівниками Головного управління Національної поліції у Львівській області публічний порядок охороняють поліцейські Управління патрульної поліції Львівщини, військовослужбовці Національної гвардії України, а також офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

До завершення виборів правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Це, зокрема, ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях, додаткові слідчо-оперативні групи, створені для належного реагування на повідомлення про правопорушення, а також додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів та інші.

Правоохоронці здійснюють цілодобову охорону окружних виборчих комісій на Львівщині, дільничних виборчих комісій, охороняють виборчу документацію, слідкують за дотриманням публічного порядку поблизу кожної виборчої дільниці, а також виконують усі функції, передбачені чинним законодавством.

Закликаємо усіх учасників виборчого процесу дотримуватись Закону, бути взаємоввічливими та толерантними під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок.

У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ