Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Як у Львові у поліклініках знущаються з людей

Про нескінченні черги у поліклініках Львова знає кожен мешканець міста. Усі намагання влади Львова і адміністрацій поліклінік навести з цим лад, наразі дають мало ефекту. Львів'яни півжиття проводять у чергах до лікарів. При цьому байдужість наших «докторів» інколи вбиває швидше, ніж хвороба.

Про черговий такий випадок написала на сторінці Варти-1 на ФБ Valentina Postovalova: «Дістало!!! 8 год. у чергах. Вчорашній похід у поліклініку до травматолога на Фреда, 2 закінчився м'яко кажучи нервовим стресом. З ранку травматолога не було. Прийняв хірург, який направив на рентген.

У поліклініці рентген не працював, направили у 4 лікарню, де я була 5 у черзі, зайшла четверта тому що бідний старенький не витримав. Рентген зробили швидко, але плівка сохла майже годину. Разом 3,5 год.

Затим знов таксі, бо маю ногу у гіпсі, і у поліклініку до травматолога, бо він вже був з обіда. Там вже я була 8 у черзі. Стояла 4 год. Вийшла з поліклініки - 18.30 год. Найцікавіше, що прийом швидше йде, коли вже робочий день у лікаря закінчується. Ліфт чомусь працює до 16.00 год., коли травматолог працює до 19.00 год. на 3 поверсі старої будівлі.

Я нікого не звинувачую. У мене одне тільки запитання до Всіх, хто хоче жити у своєї країні достойно. Скільки це терпіти і для чого???». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ