Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали учасників акції проти тварин у цирках

1/3
В учасників акції біля Львівського цирку поліцейські вилучили газові балончики, ножі, молотки та металеву арматуру. Учасники акції запрошені у Галицький відділ поліції, - повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Сьогодні, 28 січня, правоохоронці не допустили порушень публічного порядку під час проведення акції, організованої на площі перед Львівським державним цирком на вулиці Городоцькій.

Участь в акції, що розпочалась об 11.30, взяли близько тридцяти осіб. Незважаючи на те, що захід був оголошений організаторами як мирний, правоохоронці помітили, що в одного учасника з рюкзака стирчить металева арматура. На прохання поліцейських пояснити для чого він приніс цей предмет на мирну акцію, чоловік почав поводитись агресивно, нецензурно висловлювався, намагався втекти.

У той час інші учасники акції почали викидати на землю різні предмети. При поверхневому огляді, правоохоронці виявили у них газові та перцеві балончики, ножі, молотки, металеву арматуру та інші предмети, що можуть бути використані для нанесення тілесних ушкоджень. Їх працівники поліції вилучили та скерували на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють їх особи та обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ