Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові учаснику АТО встановлять меморіальну таблицю на фасаді школи

ЛМР видала рішення про встановлення меморіальної таблиці учаснику антитерористичної операції Ю. Циганку на фасаді СЗШ № 34 ім. М. Шашкевича.

Розглянувши звернення середньої загальноосвітньої школи № 34 ім. М. Шашкевича м. Львова від 29.11.2018 № 01-4/355, та беручи до уваги протокол засідання робочої групи з питань встановлення меморіальних таблиць від 19.12.2016 № 6, з метою увіковічення пам’яті учасника антитерористичної операції Юліана Циганка, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні“, виконавчий комітет вирішив погодити встановлення меморіальної таблиці учаснику антитерористичної операції Юліану Циганку на фасаді середньої загальноосвітньої школи № 34 ім. М. Шашкевича м. Львова (вул. Замкнена, 8).

Функції замовника на проектування, виготовлення та встановлення меморіальної таблиці будуть покладені на середню загальноосвітню школу № 34 ім. М. Шашкевича м. Львова. Відтак, школа зобов'язана виконати проект меморіальної таблиці та погодити його на засіданні секції архітектурного середовища, декоративного та монументального мистецтва містобудівної ради, після чого вона повинна виготовити та встановити меморіальну таблицю відповідно до погодженого проекту.

Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з гуманітарних питань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ