Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові урочисто вручили Стипендії ім. Маркіяна Іващишина

3 грудня у Львові на відкритті XXI міжнародного музичного фестивалю Jazz Bezz відбулося урочисте вручення Стипендії ім. Маркіяна Іващишина.
фото - Тиктор Медіа

Про це інформує Тиктор Медіа.

Стипендію заснувала у Львові ЛМГО «Мистецька рада “Діалог”» у партнерстві з ГО «Вірменська, 35» і ГО «Інститут актуального мистецтва» на честь видатного громадського та культурного діяча Маркіяна Іващишина, який заснував сам джазовий фестиваль. 

Нагорода призначена для особистого професійного розвитку стипендіатів і може бути використана тільки на навчання чи підвищення кваліфікації.

Цьогоріч Стипендію ім. Маркіяна Іващишина призначали вперше. З-поміж 40 заявок Капітула відзначила одразу трьох претендентів — співзасновницю та головну редакторку "Тиктор медіа" Мар’яну Хемій з Києва, перформера, куратора і культурного менеджера Олександра Максимова з Дрогобича й Олену Кухар із Києва, яка працює у культурному проєктному менеджменті.

Мар’яна Хемій та Олександр Максимов приїхали до Львова, щоби отримати свої Стипендії особисто, Олена Кухар не змогла бути присутньою на врученні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ