Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще 30 львів’ян посмертно нагородили «Почесним знаком Святого Юрія» за оборону України

Сьогодні, до Дня Української Державності, відбулась десята церемонія, на якій відзнаками (посмертно) нагородили 30 львів’ян, які загинули від рук окупантів. Нагороди вручили родинам захисників.

У великій сесійній залі міської ради розставили прапори усіх структур Збройних Сил України. Також запалили свічку як символ вічної пам’яті про Героїв. Розпочали з урочистого виконання Державного Гімну.

«Сьогодні у нас – День Державності. Держава є тоді, коли люди хочуть, щоб вона була. Ваші рідні не просто хотіли – вони віддали життя за нашу Державу. І маючи таких небесних захисників, вона буде завжди.

Наш обов’язок – пам’ятати кожного, хто віддав життя, щоби ми жили у вільній Державі. Для мене велика честь сьогодні вшанувати кожного Героя Орденом святого Юрія – римського лицаря. Дай Боже усім нам сили і мудрості з честю та гідністю пройти ті випробування, в яких ми сьогодні живемо», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Відзнаки вручали: міський голова Львова Андрій Садовий; командувач Повітряного командування «Захід» – генерал-майор Борис Генов; начальник Західного територіального управління Національної гвардії України – бригадний генерал Олександр Буравков; виконувач обов’язків начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України – бригадний генерал Олександр Рибак; начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – полковник Денис Сахацький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ