Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові в період карантину вирішили максимально відремонтувати будівлю головної «ритуальної служби»

Згідно наявної інформації, будівлю комбінату обрядових послуг на вул. К.Левицького у Львові відремонтують та реконструюють «вроздріб» - на загальну суму понад 760 тис. грн.

Для цього ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» в особі його директора Олега Герасимюка упродовж квітня 2020 року за результатами держзкупівель уклав три договори з підрядниками, які стосуються ремонту та реконструкції будівлі літ.А-1 по вул. К.Левицького, 94 в м.Львові.

Йдеться про договір підряду від 01.04.2020 року, укладений з фізичною-особою підприємцем Пуцило Володимиром Стефановичем на 222777,00 грн. (щодо капітального ремонту будівлі літ.А-1 по вул. К.Левицького, 94, м.Львів).

Також йдеться про договір підряду від 09.04.2020 року, що був укладений з ТзОВ "Будівельник-Плюс Р.В" в особі директора Берко Романа Анатолійовича із договорною ціною 298921 грн. Предмет даного договору - реконструкція приміщень будівлі літ.А-1 по вул.К.Левицького, 94, м.Львів.

Ще один договір підряду від 13.04.2020 року (щодо капітального ремонту фасаду будівлі літ.А-1 по вул. К. Левицького, 94, м. Львів) був укладений між ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» в особі його директора Олега Герасимюка та ТзОВ "М-Комсервіс" в особі директора Фестяк Володимира Ярославовича – на суму 239989 грн.

Водночас, якщо проаналізувати дані реєстрів, звертає на себе увагу те, що вищеназваний гр. Пуцило Володимир Стефанович фігурує (разом із Берком Романом Анатолійовичем) у числі засновників ТзОВ "Будівельник-Плюс Р.В" – щоправда у даному випадку як Пуцило Володимир Степанович (хоча йдеться про одну й ту ж саму особу, що зареєстрована в м. Городку Городоцького району Львівської області).

Варто зазначити й те, що ТзОВ "Будівельник-Плюс Р.В", окрім ремонту будівлі літ. А-1 по вул. К.Левицького, 94 , здійснить поточний ремонт приміщення літ "А-1" на Голосківському кладовищі по вул.Миколайчука, 42, м.Львів. Договір підряду щодо даних робіт був укладений між ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» в особі його директора Олега Герасимюка та ТзОВ "Будівельник-Плюс Р.В" в особі директора Берко Романа Анатолійовича 06.04.2020 року на суму 127242 грн.

Про підозрілі закупівлі Львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» «Гал-інфо» розповідало у публікації «Як у Львові "хімічать" на обрядових послугах».

У даному матеріалі йшлося також про те, що слідчим відділом Личаківського ВП ГУ НП у Львівській області розслідується кримінальне провадження, пов’язане із виявленням фінансових порушень на ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг". Відкрито воно було 09.08.2019 року - за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Водночас із матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень відомо, що підставою для відкриття цієї справи стали результати ревізії, проведеної Західним офісом Держаудитслужби щодо фінансово-господарської діяльності Львівського комунального підприємства "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" за період з 01.01.2016 по 28.02.2019.

Ревізією були встановлені фінансові порушення, що призвели до витрат на загальну суму 489,9 тис. грн. Із яких недоотримані доходи склали 85,8 тис. грн., незаконні витрати - 400,4 тис. грн., нестача товарно-матеріальних цінностей та основних засобів - 3,7 тис. грн. Також ревізори встановили інші фінансові порушення в сумі 703,1 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ