Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вчотирнадцяте відбувається Весняний діловий форум

У п’ятницю, 19 травня, у Львові стартував 14 Весняний діловий форум. Цьогорічна тема — «Незламний український бізнес – експертний погляд на 2023 рік».

На захід долучилися понад 200 учасників: це успішні підприємці, представники провідних банківських установ, міжнародних економічних організацій, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, повідомляють в ЛМР.

Міський голова Львова звернувся до всіх учасників із вступним словом.

«Нас щодня атакують: якщо не тривоги, то реальні ракети. Але спілкування з людьми  дає нам усім довіру, можливість чинити опір та навіть розвиватись. Для мене цей форум - це, у першу чергу, зустріч відповідальних людей, які хочуть звіритись, хто де є, та обмінятися думками. Тут є спікери загальноукраїнського та міжнародного рівнів. І нам корисно зустрічатися», — сказав міський голова Андрій Садовий.

Він також розповів, чим останній рік займався Львів, зокрема й про розбудову екосистеми НЕЗЛАМНІ у нашому місті.

На вебінарі обговорюють питання мікро- та макроекономіки, політичної та економічної ситуації в Україні в умовах війни. Крім того говоритимуть про можливості ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період Четвертої промислової революції. Загалом організатори запланували чотири панелі: «Підтримка міжнародних партнерів під час війни», «Бізнес під час війни», «Що варто змінити в Україні після війни» та  «Приклади побудови успішних конкурентних українських компаній».

«Тема цього форуму - «Незламний український бізнес  - експертний погляд на 2023 рік». Моє головне завдання  — аби учасники цього форуму отримували користь. І якщо людина 10 років ходить на Весняний форум, то виходить, їй ці зустрічі таки корисні, і мене це неймовірно тішить», — сказав незмінний ініціатор Форуму Володимир Глащенков.

 Зазначимо, що це вже 14-й Весняний діловий форум. Уперше у місті його провели у 2008 році.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/economy/296590-u-lvovi-vchotyrnadtsiate-vidbuvaietsia-vesnianyi-dilovyi-forum

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ