Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вдруге відбувається масштабний Форум ветеранОК

У львівському Будинку воїна зібралось понад півсотні учасниць війни з різних міст України. Два дні у Львові триває масштабний Форум ветеранОК. Традиційно захід організовує «Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб». Учасників заходу привітав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Цьогоріч Форум відбувається під гаслом «Здоров’я. Безпека. Комфорт». Організатори підготували для учасниць три тематичні бесіди із фазовими спікерами щодо жіночого здоров’я, безпеки у мирному житті та самореалізації і комфорту.

«Для дівчат дуже важливо не тільки отримати корисну інформацію, а й провести час разом, поділитися спільними темами і проблемами. Крім тематичних бесід, ми підготували для них і кілька додаткових івентів із серії психологічної реабілітації. У нас буде і майстер-клас з витинанки від майстрині Марії Янко, і експрес-курс із самомакіяжу від Анастасії Сподарко. Також плануємо із дівчатами фотосесію, яка ляже в основу спеціального календаря», - зазначила співорганізаторка заходу, членкиня «Рехабу» Ярина Капітан.

Форум ветеранОК відбувається у Львові вже вдруге. З ідеєю його проведення організатори другий рік поспіль перемагають у конкурсі проектів «Зробимо Львів кращим», отримуючи фінансову підтримку на проведення заходу від Львівської міської ради.

Нагадаємо, «Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб» спеціалізується на допомозі ветеранкам війни, особливо у питаннях гінекології, репродуктології та психологічної реабілітації. Від початку діяльності організації, а це менше, як 2 роки, допомогу отримали більше, як 60 учасниць російсько-української війни та понад 70 волонтерок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ