Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться фестиваль для вчителів про освіту

На вихідних, 21-22 квітня, у Львові на !FESTrepublic відбудеться фестиваль для вчителів про освіту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У програмі події: надихаючі лекції з філософії освіти, практичні майстерки, презентації освітніх ініціатив і проектів, кава-брейки з лідерами думок, безлімітний нетворкінг і тусовки на даху.

  • Спікери фестивалю будуть дискутувати, презентувати та обговорювати актуальні освітні теми:
  • Як штучний інтелект, 3D-друк, роботизація та Big Data вплинуть на освіту;
  • Фейковість інформаційного світу або Чому критичне мислення є критично важливим;
  • Інтерактивні сервіси для підтримки навчального процесу;
  • Ключові навички для вчителів майбутнього;
  • та безліч інших.

Серед спікерів зокрема: Павло Хобзей, заступник Міністра освіти і науки, Інна Большакова та Марина Пристінська, авторки та тренери програми перепідготовки вчителів початкових класів, експертки Громадської Спілки «Освіторія»,  Марина Вострова, психолог, Міжнародний інститут інтегрального розвитку,  Стас Дрогаєв, експерт Лабораторії освітніх змін, Impact Hub Odessa.

Фестиваль організовують громадська спілка «Освіторія», як змінює та розвиває освіту в Україні та Холдинг емоцій «!FEST» за підтримки департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

«Очікуємо надихнути і надихнутися від львівських освітян, зрозуміти їх сильні сторони і зони зростання, щоб визначитися з форматом наступних подій. Можливо, як результат - започаткувати осередок Освіторії у Львові. Ну і, звісно ж, фаново і драйвово провести час», - розповідає Оленка Северенчук, менеджер креативних освітніх проектів у Громадській Спілці “Освіторія”.

У програмі також презентація нових навчальних технологій, які застосовують в прогресивних школах.

На фестивалі буде діяти “Освітня кав’ярня”, де в неформальній атмосфері можна буде поспілкуватись з лідерами думок та просто цікавими людьми про освіту і майбутнє.

Вхід на фестиваль за попередньою реєстрацією. Реєстраційний внесок - 200 грн. Внесок включає в себе відвідування всіх лекцій та майстерок, каву-чай, смаколики, та розважальну частину. Внесок сплачується безпосередньо на місці і включає в себе 2 дні перебування на фестивалі (сума не зменшується у разі бажання відвідати лише один день фестивалю).

Програма стартує об 11.00 год. , але організатори запрошують учасників на ранкову каву та знайомство, а також на реєстрацію з 9.00. Детальну програму оголосять 16 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ