Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться ІХ Всеукраїнський юнацький турнір з великого тенісу

У понеділок, 29 червня о 18:00 на території СОК «Євроспорт» відбудеться відкриття ІХ Всеукраїнського юнацького тенісного турніру "Кубок Євроспорту 2015", повідомили організатори.

Організатор заходу – СОК «Євроспорт» під егідою Федерації тенісу України. Турнір став одним з головних змагань в Україні для юних тенісистів, щороку збирає молодих представників найбільших тенісних шкіл країни; він покликаний виявляти талановиту молодь – спортсменів, які згодом захищатимуть ім’я нашої держави на міжнародній арені. Цьогоріч між собою змагатимуться близько 120 учасників.

Відкриється турнір підняттям прапора. Цю честь здобула вихованка тенісної школи СОК «Євроспорт» тринадцятирічна Анна Мартим'янова, яка нещодавно стала володаркою унікального титулу під час дитячого чемпіонату України з тенісу – на одному чемпіонаті вона попала в три фінали з трьох можливих: стала переможцем в одиночному розряді і міксті, вийшла у фінал в парному розряді.

Закриття змагань відбудеться 4-го липня 2015 року.

Довідка.

СОК «Євроспорт» одним з пріоритетних напрямів обрав розвиток професійного тенісу в Україні, тому ми приділяємо багато уваги вихованню молодого покоління тенісистів: у клубі діють регулярні дитячі секції. Тут створені належні умови європейського рівня для круглорічних тренувань, працюють кваліфіковані тренери. «Євроспорт» – єдине у Львові місце, де можна займатися великим тенісом круглорічно. Тут працює сім ґрунтових кортів, три з яких є критими, що, власне, дозволяє тренуватися у холодну пору року. Тенісні корти мають окрему інфраструктуру: роздягальні, душові, бар. Про високу якість комплексу свідчить і факт проведення щорічних всеукраїнських та міжнародних турнірів на базі тенісного клубу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ