Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться інтерактивний автоквест "Знавці правил дорожнього руху"

У неділю, 19 травня 2024 року, у Львові відбудеться безпековий навчально-розважальний захід "Автоквест "Знавці правил дорожнього руху".

Фото: Depositphotos

Подія приурочена до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху і спрямована на вдосконалення знань та навичок дорослих і молоді з питань безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану.

Організаторами заходу виступають громадські організації "Спілка автомобілістів Львівщини", "Знай Це", "Скеля", благодійні фонди "Допомога і турбота", "Соболєвська Фундація" та "Асоціація Моя Україна". Автоквест має на меті закріпити знання правил дорожнього руху, навчити діям під час повітряних тривог, надання домедичної допомоги, орієнтування на місцевості та інших питань безпеки у місті.

Учасники будуть поділені на команди по 3-4 особи віком від 18 років. Кожна команда отримає завдання, які потрібно виконувати на різних локаціях автоквесту. На локаціях учасників очікують загадки, головоломки, спортивні змагання та військово-патріотичний вишкіл під керівництвом інструкторів з поліції, ДСНС та навчальних закладів.

Паралельно з автоквестом відбуватимуться благодійні ярмарки, майстер-класи, тренінги з безпеки, виступи творчих колективів. Захід обіцяє стати цікавою і корисною подією для всіх, хто піклується про власну безпеку та безпеку навколишніх в умовах війни.

Генеральним партнером автоквесту є ПП "Ріал"

Дата проведення: 19.05.2024 року (неділя) 

Час проведення: 10.00 – 17.00 год. 

Місце проведення м. Львів, вул. Зелена – Дорожня, 2 Пасіки Зубрицькі  «АВТОДРОМ» Львівського автомобільно - дорожнього фахового  коледжу Університету Львівська політехніка. 

Для участі у автоквесті необхідно зареєструватись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ