Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться конференція для розробників ігор

Львів увійшов у трійку міст східної Європи, де проводять конференції для розробників ігор: 21 січня місто збере понад 500 учасників на GameDev Conference, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вперше в Україні під час конференції відбудеться сертифікація Unity 3d. Учасники GameDev Conference Lviv 2017 матимуть можливість зареєструватися та пройти сертифікацію Unity 3d, яка перевіряє знання розробника та надає міжнародне визнання їхніх навичок.

Своїм досвідом під час  GameDev Conference Lviv поділяться близько 50 спеціалістів: девелоперів, дизанерів, паблішерів та власників студій з України, США, Румунії, Польщі, Білорусі та інших країн, які посідають перші місця у гейм-розробці. Серед них – представники таких компаній як CD Projekt RED, Amazon,  TinyBuild, Ubisoft, SoftServe, BozkaGames, Wargaming, Crystal Clear Soft, Vile Monarch, iLogos, Self Employer,  Gameloft, 5000BC та інші.

5 потоків конференції – GameDev Business, GameDev Tech, GameDev Art, GameDev Indie та Workshops – охоплять усі аспекти від геймдизайну, програмування, арту до паблішингу, просування та історій успіху.

Програму конференції доповнить ігрова частина: шоукейси та презентації іграшок-фіналістів конкурсу Ukrainian Game Award. Розробники матимуть нагоду зібрати відгуки від колег та експертів і позмагатись за звання найкращих у 5 номінаціях. Голосування за фіналістів конкурсу триває до 12 січня на сайті конференції. Переможці Ukrainian Game Award отримають квитки на закордонні події для геймрозробників та цінні подарунки.

Досвідчені доповідачі та обмін досвідом – це ще не все, що організатори обіцяють відвідувачам конференції. На них чекає насичена розважальна програма з іграми й конкурсами, а після офіційної частини організатори запрошують на неформальне afterparty.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ