Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться конференція із робототехніки

17 червня у Львові відбудеться R0boCamp Conference - масштабна подія для справжніх поціновувачів технологій, повідомили організатори.

Всесвітньовідомі проекти українських розробників, виставка робототехніки, виступи відомих спікерів, майстер-клас з 3D-друку, змагання серед автономних роботів та багато іншого відбудеться у рамках R0boCamp 2017 - конферецнії присвяченій робототехніці, Internet of Things та Embedded Programming.

Конференція проходитиме на 3 потоках: IoТ Tech, IoТ Business та Kickstarter. На кожному потоці виступатимуть  цікаві та відому спікери, які ділитимуться досвідом, порадами та лайфхаками та представлятимуть свої проекти, які прославилися на весь світ.

На події виступить близько 30 спікерів, представників таких компаній, як: Shadow Robot Company UK (офіс у Великобританії), ARTKB (офіс у Китаї), Raccoon.World (офіс у США) та IoT Hub Kiev (офіс в Україні) та багато інших.

Переглянути теми доповідей: http://robocamp.com.ua/#speakers

Крім самих доповідей на учасників чекає:

Виставка розробок та готових продуктів в сфері робототехніки на R0boCamp EXPO, де свої нові роботи презентуватимуть українські розробники.

Roborace - змагання серед автономних роботів за аналогією до Формула-1.  Міжнародний клас безпілотних автогонок.

Майстер-клас з 3D-друку та робототехніки. Учасники зможуть дізнатись про принципи побудови типового робота, їхні можливості та спробувати керувати ними. Викладачі Академії розкажуть про те, як влаштований 3D-принтер, кмітливі учасники майстер-класу зможуть отримати свіжонадруковані 3D-подарунки!

Релакс-зона із кавою, щоб відпочити і поспілкуватися із учасниками.

Цікаві історії успіху проектів на кікстартері, інвестиційні перспективи, IoT стартапи та багато іншого.

«Конференція «R0boCamp 2017» має на меті згуртувати спільноту українських винахідників і розробників, розповісти про найновіші досягнення українського «інтернету речей» та посприяти успішному розвитку нових проектів. Організатори конференції планують зібрати понад 200 учасників зі всієї України.

Організатори - Lemberg Tech Business School: освітня організація створена в 2009-му році задля прогресу в технологічній сфері через об’єднання наукових, бізнесових та творчих спільнот. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ