Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться конференція щодо освіти, з литовськими експертами

У четвер, 12 вересня, відбудеться конференція ʺЛитва – Україна. Досвід і можливості в сфері професійної орієнтації/плануванні професійної кар’єри учнівʺ.

В межах конференції презентують дослідження виконані в рамках проекту ʺЛитва–Україна. Досвід і можливості в сфері професійної орієнтації/планування професійної кар’єри учнівʺ, концепцію профорієнтаційної роботи з учнями – внутрішньо переміщеними особами з врахуванням їх життєвого досвіду. Також говоритимуть про профорієнтацію, як форму абілітації підлітків, на життя яких вплинула війна, досвід молодіжних таборів Литва-Україна, особливості профорієнтаційної роботи на території Станиці Луганської.

Окрім цього, серед розглянутих питань будуть - ʺМожливості проекту для адаптації  в  систему української освітиʺ, ʺІнтеграція внутрішньо переміщених осіб в місцеві громадиʺ, ʺОсобливості інтеграції до місцевого ринку праці внутрішньо переміщених осіб та учасників АТОʺ, ʺВиклики сучасного ринку праці  до організації профорієнтаційної роботи учнівʺ.

Початок заходу о 10:00 год за адресою: конференц-зал готелю ʺЛьвівʺ (м. Львів, пр. Чорновола, 7).

Детальна програма заходу за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ