Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбудеться «круглий стіл», на якому обговорять питання інвестиційної привабливості Львівської області

16 лютого 2006 року у Львові в рамках проекту «Регіони» відбудеться засідання   «круглого столу», на якому будуть обговорюватись питання інвестиційної привабливості Львівської області та її промислового потенціалу, перспективи розвитку соціальної інфраструктури, в тому числі розвиток рекреаційних зон та ринку послуг у регіоні, зняття бар’єрів  на шляху розвитку бізнесу, створення сприйнятливого інвестиційного клімату, зниження рівня корупції у системі державного та регіонального управління, а також Львів як новий центр ділової культури в Україні та можливості розвитку офісних  містечок. Про це повідомила інформаційна група „Експерт Україна”.
Досвід  проведення регіональних „круглих столів” у Запоріжжі (вересень), у Донецьку, Івано-Франківську (листопад) та Дніпропетровську (грудень) продемонстрував високу зацікавленість ділових кіл в обговоренні проблем з адміністрацією області, представниками міністерств та відомств, народними депутатами у присутності   центральної та регіональної преси.
На „круглому столі” будуть присутніми адміністрація області, представники міністерств, народні депутати, керівники провідних компаній Львівської області. Мета „круглого столу” —винести найбільш важливі проблема на загальнонаціональний рівень, створити передумови для пошуку оптимальних  шляхів їх вирішення.
Метою цього проекту є створення постійної інформаційної  платформи  для обговорення  основних питань  розвитку регіонів  у форматі круглих столів та конференцій, що проводяться в обласних центрах  та великих містах України. Це дозволить  винести найважливіші регіональні проблеми на загальнонаціональний рівень, створити передумови для пошуку оптимальних шляхів їх вирішення при підтримці державних адміністрацій.
Актуальність проекту «Регіони» підтверджується динамічною політико-економічною ситуацією на місцях. При цьому проблеми та позитивний досвід, що накопичилися в регіонах, не завжди виносяться на всеукраїнський рівень, а  рішення загальнонаціонального масштабу не завжди  приймаються  з урахуванням регіональних  бізнес-співдружностей.
На засіданні також будуть представлені проекти інформаційної групи «Експерт Україна»: Національний комітет IPO, Рейтингова агенція, Конкурс інновацій, загальнонаціональний журнал «Эксперт.ВЕЩЬ».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ