Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться п’ятиденна школа «Почуй лікаря»

Львівська ОВА запрошує студентів-медиків, інтернів та лікарів на літню п’ятиденну школу «Почуй лікаря».

«Почуй лікаря» – це просвітницький проєкт Львівської ОВА, у межах якого волонтери (лікарі, інтерни, студенти-медики) проводять для учнів у школах лекції про здоровий спосіб життя та профілактику захворювань. За майже три роки діяльності волонтери проєкту прочитали понад 550 лекцій для 21 000 дітей зі всіх районів Львівщини.

Після проходження літньої школи ви отримаєте: знання у сфері профілактики захворювань, навички із різних напрямів медицини, здобуті під час майстер-класів, навички домедичної допомоги, вміння вільно виступати на велику аудиторію, сертифікат про проходження школи та круті знайомства!

«Ми запрошуємо медиків зі всієї України, аби далі поширювати знання про профілактику захворювань серед українців в межах проєкту «Почуй лікаря»», - зазначила керівниця і засновниця проєкту Галина Бордун.

Корисні посилання:

  • Встигни зареєструватись, оскільки на навчання потраплять лише 70 відібраних учасників. Реєстрація тут.

  • Якщо ви готові стати партнером перейдіть сюди.

  • Усі посилання проєкту тут.

Організатори: Львівська ОВА, департамент охорони здоровʼя, департамент освіти і науки, громадська організація «Птаха України».

Партнери: Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького, Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ