Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться щорічний Всеукраїнський дитячий турнір з дзюдо «Кубок Динамо»

У суботу, 23 квітня, у львівському палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) відбудеться щорічний Всеукраїнський дитячий турнір з дзюдо «Кубок Динамо». Участь у турнірі візьмуть юнаки 2003-2004р.н. та 2005-2006р.н.
У суботу,23 квітня, у львівському палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) відбудеться щорічний Всеукраїнський дитячий турнір з дзюдо «Кубок Динамо». Участь у турнірі візьмуть юнаки 2003-2004р.н. та 2005-2006р.н. 
Учасниками змагань стануть спортсмени зі Львова, Києва, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька, Хмельницького, Ужгорода, Дніпропетровська, Одеси та інших міст України. Починаючи з 11.00, в особистій першості змагатимуться юнаки 2005-2006р.н., а вже з 14.00 на татамі розпочнуться змагання старших юнаків 2003-2004р.н.
«Основною метою проведення турніру є популяризація виду спорту дзюдо серед дітей та мешканців міста, промоція спорту та здорового способу життя, а також здобуття спортсменами досвіду у боротьбі зі своїми ровесниками з інших міст України.»– зазначив організатор змагань Олександр Корчемлюк.
«Ми прагнемо якнайчастіше проводити дитячі турніри з дзюдо та інших видів спорту, для популяризації фізичної активності серед дітей та їхніх батьків, а також для підтримки молодих спортсменів та розвитку спорту загалом» – прокоментував директор громадської організації «Еволюція суспільства» Дмитро Попадинець
Організатор змагань – спортивний клуб «Динамо-Дзюдокан»та громадська організація «Еволюція суспільства». Генеральний партнер турніру ТОВ «Корпорація КРТ». Офіційний партнер турніру магазин одягу та взуття «Каламбур». Партнери турніру: ФСТ «Динамо», будівельна компанія «Гарантія сервіс», рекламна агенція "BrandMe", управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. 
Початок змагань 23 квітня в 11.00, вхід - вільний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ