Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться XIV Всеукраїнський форум ОСББ: як зареєструватись?

XIV Всеукраїнський форум ОСББ цьогоріч відбудеться у Львові 30 листопада - 1 грудня. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

На форумі обговорюватимуть теми функціонування житлово-комунального господарства в умовах війни в Україні, відбудову зруйнованих інфраструктурних об’єктів, зміни до законодавства тощо. Участь у форумі онлайн і офлайн.

Реєстрація триває до 15 листопада за посиланням.

«У зв'язку з безпековими протоколами, про локацію проведення форуму повідомимо учасників електронним листом. Так, 16-17 листопада зареєстрованим надійде лист з підтвердженням реєстрації, або унікальне посилання для приєднання до Форуму онлайн», - повідомляють організатори Форуму.

Організовують подію департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР, ресурсний центр для розвитку ОСББ, Львівська міська рада. Партнер форуму: Фонд енергоефективності України.

Захід реалізується за підтримки уряду Німеччини в рамках «Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ S2I в Україні», що виконується німецькою урядовою компанією GIZ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ