Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові активісти ДІЯ вимагали покарати винних за сніговий колапс у місті

Сьогодні, 28 січня, навпроти Львівської міської ради відбулась акція протесту львів’ян проти комунального хаосу з снігоприбиранням у місті. Активісти вручили очільникам міста снігоприбиральні лопати з вимогою очистити місто від снігу.

"Ми зібрались тут щоби виявити невдоволення роботою чиновників Львіської міської ради", - заявили активісти.

Як зазначають протестуючі, минулого тижня у п’ятницю всі центральні львівські дороги були цілий день завалені снігом, їх ніхто не прибирав і відповідно люди не могли вчасно добратися на роботу, швидкі до пацієнтів,а міліція на виклики. Це не перший випадок комунальної бездіяльності. Всі ми пам’ятаємо, як нещодавно через несправну каналізацію Львів перетворився на велике море. Також активісти хочуть звернути увагу міського голови на стан та якість існуючих Львівських доріг: Виговського, (біля Аеропорту), Шевченка, та Б. Хмельницького.

"Відтак, ми вимагаємо у Аудиторської служби України перевірити діяльність Львівських комунальних служб починаючи з 2010 року та повести повний аудит стосовно того,як та на що вони витрачали кошти з міського бюджету. Також ми звертаємося до депутатів ЛМР та Львів’ян дати оцінку роботі комунальних служб та роботі міського голови."

Активісти принесли з собою дві снігоприбиральні лопати з надписами «візьми і зроби» та в присутності ЗМІ увійшли в приміщення міської ради..

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ