Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти

Сьогодні, 2 жовтня, у приміщенні Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівника освіти. Участь у заході взяли представники влади, керівники органів управління освіти, педагоги Львівщини та Луганщини, профспілковий актив. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Із вітальним словом до освітян звернувся голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

"Я дякую за те, що у нас є такі вчителі, за вашу щоденну працю, у якій є все – радість за учнів, які досягають висок, і хвилювання за тих дітей, які роблять свої перші помилки, - наголосив Олег Синютка. – Сьогодні друга за чисельністю галузь, яку фінансує Українська держава – це освіта. Україна піклується про своє майбутнє, бо вчителі – це не тільки навчання, це виховання нашої нації. Ми стали на свій шлях, і попереду нас – велике майбутнє і саме від вас залежить, якою країна буде завтра".

Опісля очільник області вручив державні нагороди - Президент України Петро Порошенко присвоїв почесне звання "Заслужений працівник культури України" директорові Львівського Будинку вчених Роману Славітичу та доцентові кафедри  методики музичного виховання і хорового дирегування Дрогобицького державного педагогічного університету імені І.Франка Юрію Добушу, а також присвоїв почесне звання "Заслужений працівник освіти" директорові Ставчанського НВК Степану Бурбану та директорові Підбірцівської школи Роману Рисику.

Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти та з нагоди Дня працівників освіти видатних працівників галузі голова Львівської ОДА Олег Синютка нагородив почесними грамотами облдержадміністрації.

Довідково:

День працівників освіти  або День учителя – професійне свято працівників освіти України, відзначається щорічно у першу неділю жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ