Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові відбулось засіданні колегії ЛОДА

5 лютого, у Палаці залізничників за участі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина відбулося засідання колегії Львівської ОДА.
У Львові відбулось засіданні колегії ЛОДА

Під час засідання розглянули питання виконання місцевих бюджетів, а також презентували проект Програми соціально-економічного розвитку Львівської області на 2019 року.

Так, за інформацією департаменту фінансів Львівської ОДА, у 2018 році доходи місцевих бюджетів області досягнули рівня 34 млрд 841 млн грн. Приріст у порівнянні з минулим роком – 9%. Із цієї суми 15 млдр 102 млн – надходження від податків і зборів. Обсяг дотацій і субвенцій – загалом більше 19 млрд. За цих умов є перевиконання планових показників бюджету.

Крім того, під час засідання колегії  презентували виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області у 2018 році і проект цієї програми на 2019 рік у розрізі галузей.

Отож, як наголошувалося під час колегії, Львівщина переходить до середньострокового планування як в контексті фінансового забезпечення, так і в плані формування відповідних програм соціально-економічного розвитку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ