Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові відбулись заняття із фінансової спецпідготовки військових

У Львові відбулись заняття із спеціальної підготовки з фахівцями фінансово-економічних органів військових частин повітряного командування "Захід".
У Львові відбулись заняття із фінансової спецпідготовки військових

Заняття відбулося під керівництвом помічника командира з фінансово-економічної роботи – начальника фінансово-економічної служби ПвК "Захід" підполковника Віктора Гунчика. Також у заході прийняли участь: заступник директора Департаменту фінансів МО України Сергій Винник, старший офіцер відділу бухгалтерського обліку та звітності ФЕУ КПС ЗС України підполковник Андрій Каспрук та заступник начальника управління по фінансуванню військових частин та установ центрального підпорядкування полковник Олександр Погорілий. 

Під час занять фінансисти підбили підсумки роботи фінансових органів військових частин за 2018 рік, здійснили розбір актів ревізій та перевірок, ознайомилися з організацією формування і виконання бюджетних програм в МО України. Крім того, було проведено заняття щодо змін у порядку виплати грошового забезпечення військовослужбовцям та виплати грошової компенсації за піднайом житла у 2019 році тощо. 

З боку керівництва Департаменту фінансів Міністерства оборони України та ФЕУ КПС ЗС України була надана методична допомога, зокрема фахові консультації з найбільш актуальних питань для військових фінансистів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ