Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся освітній бранч “Освіта на часі”

Сьогодні, 10 серпня, в приміщенні Будинку Вчених відбувся форум освітян Львівщини “Освіта на часі”. Понад сто педагогів, експертів та представників освітньої галузі зібралися, щоб обговорити сучасні тенденції, найкращі практики та важливі виклики, які стоять перед освітою в часі війни. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Один з головних акцентів форуму, який напередодні нового навчального року на Львівщині відбувається вже втретє, став обмін досвідом між педагогами. Відбулися панельні дискусійні обговорення, на яких освітяни мали можливість поділитися своїми методиками навчання та долучитися до побудови спільної візії майбутньої освіти.

«Кожен з учасників форуму – це люди які сповідують принцип «освіта поза часом, освіта вчасно». Тут присутні люди, які зробили освіту такою яка вона є зараз, попри війну, обстріли та тривоги»,- наголосила в.о. голови постійної комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин.

В рамках бранчу також відбувся освітній діалог «Освіта&Війна. Як виклики перетворити на можливості». Експерти наголошували на важливості інтеграції освітніх процесів для того, щоб зробити навчальний процес безпечним та більш ефективним.

«Цей захід, в умовах війни, дає нам впевненість в тому, що освіта на часі, що кожен педагог та науковець є важливим. Сьогодні, ми зібралися, щоб обмінятися думками, почути один одного та впевнитися, що разом ми ідемо до перемоги. Кожен з вас сьогодні, під час навчання, робить велику справу, виховує нові покоління» - зауважив Жовківський міський голова Олег Вольський.

Організатори події, а це відділ освіти Жовківської міської ради, підкреслюють, що форум “Освіта на часі” став майданчиком обміну ідеями та співпраці між освітніми працівниками різних рівнів. Ця подія не лише надала можливість поглибити професійний розвиток, а й зміцнила освітні зв'язки в області та сприяла створенню позитивних змін у системі освіти Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ