Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся традиційний "Галицький авангард"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
11 грудня відбувся восьмий традиційний "Галицький авангард". Це щорічна зустріч молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю Львівської області. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Як розповіли у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, мета зустрічі - підведення підсумків року, що завершується. А також - налагодження подальшої співпраці та підвищення ефективності роботи між департаментом та молодіжними організаціями.

"Незалежно від викликів, які сьогодні перед нами ставить пандемія, традиція "Галицького авангарду" триває і буде продовжуватись. Я впевнений, що наша зустріч відбудеться і у 2021 і у 2022 році. Наша дружня родина громадських організацій, які працюють з молоддю, постійно розширюється, а молодіжна політика на Львівщині є яскравим прикладом ефективної співпраці громадянського суспільства з владою", - зазначив керівник департаменту Андрій Ковальський.

Як зазначають представники молодіжних громадських організацій, 2020 рік, враховуючи пандемію коронавірусу, не дозволяв сповна реалізовувати молодіжні ініціативи. Та мають сподівання, що наступного року буде більше можливостей для молодіжних проектів та заходів.

"2020 рік був дуже складним для громадського середовища, оскільки пандемія коронавірусу не дозволяла повною мірою проводити й реалізовувати проекти. Сподіваюсь, що у 2021 році ми зможемо реалізовувати усі програми та проекти", - зазначив керівник ГО "Інститут громадського лідерства" Андрій Бень.

«Початок пандемії був дуже складним для усієї організації. Нам потрібно було адаптуватись, перейти в онлайн режим. Також, вперше за всі роки, відколи існує Пласт, у нас у Львівській області не відбулися пластові табори. У 2021 році я сподіваюсь ми станемо більш універсальними»,- зазначила голова Пласту у Львівській області Юлія Катинська.   

У програмі заходу: нагородження молодіжних громадських організацій та організацій, які працюють з молоддю в номінації "Молодь Львівщини рекомендує", фотосесія у брендовому одязі організацій та неформальне спілкування.

"Важливо те, що багато громадських організацій тут можуть познайомитись, почати різного роду співпрацю, знайти потрібні контакти. Також ми можемо підсумувати свою діяльність, більше розказати про себе. "Галицький авангард" - це інформативно, корисно, цікаво", - додала Юлія Катинська.

Загалом участь у заході взяли 80 осіб. Цьогоріч зустріч відбувається під лозунгом, який був візиткою молодіжної політики на Львівщині "Будь_тим_хто_надихає".

"Цей рік обмежив нас у форматах заходів, але дозволив велику увагу приділити кожній організації та ініціативній групі. Також цього року нам вдалось реалізувати перший проект - візитівку нашої успішної молоді. Тішить те, що Галицький авангард – зустріч, яка показує не лише області, а й усій Україні, що наша молодь не боїться викликів і готова реалізовувати все задумане, навіть в умовах обмежень. Ми прагнемо бути тими, хто надихає", - підсумувала керівник відділу молодіжної політики Львівської ОДА Софія Курман.

Організатор заходу - департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ