Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся всеукраїнський молодіжний форум "МолоДвіж"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
5 вересня розпочався традиційний форум ʺМолоДвіжʺ, який відбувається вже втретє. Проект започатковано у Львові після оголошення міста першою молодіжною столицею. Про це інформують 6 вересня у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Відтоді на локації !FestRepublic зустрічається найактивніша молодь не лише Львова, але й всієї України.  Цьогорічною тематикою форуму стали ʺНевтрачені можливостіʺ. Всі локації форуму дотримались чотирьох актуальних тем: цінності, можливості, шаленості та важливості.

[[350353]]

Розпочався форум із локації ʺЦінностіʺ, де на цю тему дискутували Марина Попатенко, Святослав Юраш, Володимир Бєглов, Юрий Підлісний та Яна Понфілова. Відтак, в межах форуму відбулись дискусії на теми громадянського суспільства, стратегії молодіжної політики, бізнес складової, маркетингу у соціальних мережах, сучасного блогерства, подорожей світом, корупції та її впливу на суспільство, сексуальної освіти. Окрім цього, під час заходу презентували програму ʺАктивні громадяниʺ, з молоддю спілкувались зіркові гості. Вечірню програму Форуму наповнили кінопоказами та настільними іграми, а також діджей сетом. Організатори проекту - Львівський міський молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ