Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили візовий центр Угорщини

Сьогодні, 20 квітня, у Львові в торговому центрі «Форум Львів» відкрили візовий центр Угорщини. Це вже 19 візовий центр, який запрацював на Львівщині, повідомили у прес-служба Львівської облради.
фото: Львівська ОДА

В урочистостях взяли участь Генеральний Консул Угорщини в місті Ужгороді Йозеф Багайла, перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин та перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації  Ростислав Замлинський.

Відкриваючи візовий центр Парасковія Дворянин зазначила: "Перефразовуючи відомий всім вислів, можна сказати: "Хто володіє комунікаціями, той володіє світом". Сьогодні ми відкриваємо ще одну комунікацію з Європою. В Угорщині наші студенти навчаються, працюють наші лікарі, відпочивають і подорожують наші мешканці. Робота центру спостить львів'янам процедуру отримання візи".   

Сьогодні у візовому центрі можна подати документи для отримання короткострокової візи на в'їзд до 18 країн (Чехії, Литви, Німеччини, Канади, Болгарії, Греції, Словенії, Бельгії, Нідерландів, Хорватії, Польщі, Іспанії, Естонії, Австрії, Данії, Норвегії, Фінляндії, Швеції). Усі ці візові центри, об’єднані одним власником, раніше були розкидані у Львові за трьома адресами: вул. Братів Міхновських, 1, вул. Братів Міхновських, 23, вул. Садова, 2а. Візовий центр розташований на другому поверсі на площі 2600 кв. м, з яких 1400 кв. м - це просторий зал очікування, і здатний обслужити до 3 тисяч людей на день. Завдяки цьому проекту в столиці Західної України з'явилося 140 нових робочих місць. 

Візові центри входять до ПАТ «VFS Global» – найбільшої світової компанії, що спеціалізується на аутсорсингових та технологічних послугах урядам і дипмісіям. Центри приймають та перевіряють документи на отримання віз, однак не ухвалюють рішення про їхню видачу – це роблять офіційні посольства та консульства. «VFS Global» має 1837 візових центрів у 122 країнах світу. VFS Global є дочірньою організацією зі стовідсотковою участю Kuoni Group - публічної компанії зі штаб-квартирою в Цюріху, Швейцарія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ